Ergonomie

Sau ușurința lucrului cu uneltele potrivite

Analiza afacerii

Analiză extinsă a proceselor de business pentru o mulare perfectă a soluției pe specificul afacerii.

Implementări rapide

Experiența proiectelor anterioare din care am extras seturi de bune practici și o analiză profundă a situațiilor de business, ne permite implementări cu durată relevantă din punct de vedere economic.

Suport de top

Suportul post-implementare, bazat pe sistem de tichete permite rezolvarea rapidă a situațiilor sau întrebărilor aparute în cursul exploatării aplicației și urmărirea ușoară a lor.

Cunoaște și împrietenește-te cu universul Sfera!

Ergonomicitatea interfeţelor este una dintre priorităţile ce au fost luate în vedere la concepţia şi construcţia soluțiilor. De la introducere de date până la consultarea și analiza lor, sunt oferite mecanisme de configurare contextuală sau chiar salvarea diverselor aspecte de lucru pentru o revenire ușoară asupra lor.

Spațiu de lucru extins

Construcţia în mod MDI ( Multiple Document Interface ) permite utilizatorului consultarea în mod simultan a mai multe contexte de lucru şi eventuala introducere de noi date fără a părăsi contextul curent.

Odihnitor și eficient vizual

Majoritatea contextelor de operare sunt parametrizabile, de la schema de culori până la datele de interes afișate în mod prioritar.

Orientează-te ușor în volumul de date!

Interfața utilizatorului este simplificată prin design pentru reducerea la minim a pașilor necesari pentru a ajunge la finalitatea acțiunii dorite. .

Cadru de lucru specializat

Operatorii se pot concentra pe strictul de date de introdus, separându-se astfel logica operaționala de structurile superioare de analiză și sinteză managerială.

Putere în volume masive de date

Corecția datelor introduse eronat, este permisă prin modificarea simplă a tranzacțiilor implicate fără a fi nevoie de procese laborioase, indiferent de cît de veche a fost eroarea de operare

Sfera Software: Afacerea ta susținută de soluțiile noastre

Aplicații orientate către client în care caracteristicile ingenioase și flexibilitatea

se așează pe tehnologii puternice.

Ia legătura cu noi acum
TOP